Ontspanningsarrangementen

Stoelmassage arrangement

Stoelmassage arrangement

Een stoelmassage is de perfecte manier om snel te ontstressen!
Tijdens deze massage worden de schouders, de armen, de handen, de nek en het hoofd behandeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van kneed- en drukpuntmassage, strekkingen en bekloppingstechnieken.

De massagetechniek die wordt toegepast is gebaseerd op Shiatsu en Pitjit (drukpunten massage en Indonesische massage ). Door het behandelen van specifieke drukpunten op meridianen worden alle lichamelijke functies gestimuleerd. De energie stroomt weer door en de opgehoopte spanning kan het lichaam verlaten.

De stoelmassage wordt gegeven in een speciaal voor deze massage ontworpen ergonomische stoel, die het lichaam goed ondersteunt en zeer comfortabel zit
Er wordt geen olie gebruikt en u kunt de kleding aanhouden waardoor het een laagdrempelige massage is.

 

Omschrijving: Massage voor één persoon

Tijdsduur: 20 minuten

Prijs op aanvraag.

 

 

 

Ontspanningsmassage arrangement

Ontspanningsmassage arrangement

Een totale ontspanning voor lichaam en geest, waarbij u in alle rust tot uzelf kunt komen. Onder het genot van rustige muziek worden het hoofd, de rug, de schouders, de benen en de voeten gemasseerd. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van etherische oliën die op natuurlijke basis zijn vervaardigd.
De ontspanningsmassage is een combinatie van klassieke massagetechnieken en Oosterse massages. De knedingen, strijkingen en behandelen van drukpunten zorgen ervoor dat de geest tot rust komt en de ontspanning in het  lichaam toeneemt. Stress en allerlei fysieke ongemakken verminderen. Tevens zal er meer harmonie ontstaan tussen lichaam en geest, wat een algemene helende werking heeft.

Na afloop van deze persoonlijke massage zult u heerlijk ontspannen zijn.

Het betreft een uitgebreide massage waarbij de massagetafel in de kleine huiskamer wordt opgesteld. Bij dit arrangement een heerlijk kopje yogi thee of een kopje soep5 voor de energiebalans.

 

Omschrijving: Massage voor één persoon

Tijdsduur: 60 minuten

Prijs op aanvraag.