Gastenverblijf

"Wat een machtige plek" dat zijn de woorden die wij regelmatig horen en toepasselijk zijn voor de gunstige ligging van onze locatie. Niet alleen voor een groepen vrienden of familie maar ook voor de zakelijke markt.

Nu ook op FACEBOOK !

Dit kunnen wij u aanbieden...

Dit kunnen wij u aanbieden...

Er zijn twee sfeervolle verblijfruimten. In de grote huiskamer is het heerlijk toeven. Voorzien van een professionele keuken met 6-pits Borreti fornuis, vaatwasser, Chesterfield zithoek bij de prachtige openhaard en eet, lees- en praattafels is het vooral genieten van en met elkaar.  Het uitzicht over onze weilanden is niet alleen geweldig maar geeft ook rust en ruimte. Aansluitend een ruim terras. Deze  huiskamer is ook zeer geschikt voor vergaderingen. De kleine huiskamer wordt gebruikt voor B&B en evt. kleine vergaderingen t/m 6 personen.

De zes ruime slaapkamers, elk met eigen badkamer w.v. twee met een ligbad, zijn met veel liefde ingericht door de gastvrouw zelf. Elke kamer heeft hierdoor een eigen identiteit en uitstraling gekregen. De boxspings (90x210) zorgen voor een genoegelijke nachtrust. Alle kamers zijn voorzien van (draadloos) internetaansluiting en/of satelliet TV. In de hal zijn extra toiletten en een MIVA toilet, er is een wasmachine/droger aanwezig.

 

Onze gastenverblijf is uitermate geschikt voor groepen die een weekend weg willen. De verhuur in het weekend is op basis van zelfverzorging en gefaciliteerd voor vierentwintig personen. Wilt u zelf niet koken of zorgen voor het ontbijt dan hebben wij een goed alternatief.

 

Voor een B&B, boerenlunch en/of diner, een High Tea of een uitgebreid buffet kunt ook bij ons terecht. Wij regelen dat graag voor u zodat u kunt genieten van een onbezorgde tijd op het platteland.

Ons gastenverblijf is rolstoelvriendelijk, geheel rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.