Wellness ontspannings arrangementen

Vriendinnenweekend bij de Weesper Koe. Gezellig met elkaar tutten, genieten en ontspannen. Na alle drukte thuis toe aan ontspanning of gewoon zin in een massage?

De masseur komt naar Gastenverblijf Weesper Koe met de massagetafel of massagestoel en benodigdheden. U hoeft de deur niet uit. Ter plekke kunt u genieten op deze mooie locatie van diverse massages. De behandelingen zijn gericht op het in balans brengen van lichaam en geest. 

Stoelmassage arrangement

Stoelmassage arrangement

Een stoelmassage is de perfecte manier om snel te ontstressen!
Tijdens deze massage worden de schouders, de armen, de handen, de nek en het hoofd behandeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van kneed- en drukpuntmassage, strekkingen en bekloppingstechnieken.

De massagetechniek die wordt toegepast is gebaseerd op Shiatsu en Pitjit (drukpunten massage en Indonesische massage ). Door het behandelen van specifieke drukpunten op meridianen worden alle lichamelijke functies gestimuleerd. De energie stroomt weer door en de opgehoopte spanning kan het lichaam verlaten.

De stoelmassage wordt gegeven in een speciaal voor deze massage ontworpen ergonomische stoel, die het lichaam goed ondersteunt en zeer comfortabel zit
Er wordt geen olie gebruikt en u kunt de kleding aanhouden waardoor het een laagdrempelige massage is.

 

Omschrijving: Massage voor één persoon

Tijdsduur: 20 minuten

Prijs op aanvraag.

 

 

 

Ontspanningsmassage arrangement

Ontspanningsmassage arrangement

Een totale ontspanning voor lichaam en geest, waarbij u in alle rust tot uzelf kunt komen. Onder het genot van rustige muziek worden het hoofd, de rug, de schouders, de benen en de voeten gemasseerd. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van etherische oliën die op natuurlijke basis zijn vervaardigd.
De ontspanningsmassage is een combinatie van klassieke massagetechnieken en Oosterse massages. De knedingen, strijkingen en behandelen van drukpunten zorgen ervoor dat de geest tot rust komt en de ontspanning in het  lichaam toeneemt. Stress en allerlei fysieke ongemakken verminderen. Tevens zal er meer harmonie ontstaan tussen lichaam en geest, wat een algemene helende werking heeft.

Na afloop van deze persoonlijke massage zult u heerlijk ontspannen zijn. Het betreft een uitgebreide massage van 60 minuten, waarbij de massagetafel in de kleine huiskamer wordt opgesteld.

Bij deze ontspanningsmassage een heerlijk kopje Yogi thee of kopje Soep5 voor de energiebalans.

 

 

Omschrijving: Massage voor één persoon

Tijdsduur: 60 minuten

Prijs op aanvraag.

 

 

 

Verkwikkend arrangement

Verkwikkend arrangement

Gezichtmassage:

Kan uw gezicht een oppepper gebruiken? Bij het verkwikkend arrangement wordt Japanse gezichtsmassage toegepast. Dit is een unieke zachte massage die de gezichtspieren, meridianen en drukpunten behandelt. Door de diepte van de behandeling wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden afvalstoffen vrijgemaakt in de onderhuid. Het is een combinatie van schouder en nekmassage, gezichtsbindweefselmassage, hoofdhuidmassage, zachte lymfedrainage en shiatsu.

In tegenstelling tot crèmes, maskers, warmtebaden, verlevendigen de massages en drukkingen het gezicht “van binnen uit”, via de onderliggende weefsels. Dat wil zeggen: de eigenlijke steunpunten, de dragers van de huid. De opperhuid moet zijn dynamische kracht van binnenuit krijgen.

Door de gezichtspieren te versterken kan huidverslapping worden tegengegaan. De energiestroom in het gezicht wordt in balans gebracht, waardoor de huidconditie kan verbeteren. De effecten van Japanse gezichtsmassage werken door op lichaam en geest: het geeft ontspanning, bestrijdt vermoeidheid, vermindert stress. Na afloop van deze persoonlijke massage is de verkwikking zichtbaar in uw gezicht en voelbaar in uw lichaam. Deze massage wordt gegeven op de massagetafel in de kleine huiskamer. Bij dit verkwikkend arrangement een heerlijk kopje Yogi thee (goed voor ontspanning) en een presentje.

 

 

Omschrijving: massage voor één persoon

Tijdsduur: 30 minuten

prijs op aanvraag.

 

 

 

Voet verwenarrangement

Voet verwenarrangement

Voetreflexmassage:

Vermoeide voeten? Met het voetverwen arrangement worden de voeten onder handen genomen met een voetreflex zone massage.

Dit is een eeuwen oude massage behandeling, waarbij de voeten, diep worden gemasseerd zonder de pijngrens te overschrijden. 

Bij de voetreflexzone massage gaat men ervan uit dat het lichaam verdeeld is in 10 verticale energiebanen ofwel energielijnen die uitkomen in de voet. Door deze energielijnen te masseren/ behandelen kunnen blokkades worden opgeheven.

Een voetreflexzone massage geeft ontspanning, niet alleen in de voeten, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Na een Vermoeide voeten? Met het voetverwen arrangement worden de voeten onder handen genomen. Bij deze behandeling zijn verzachtingen en weldaad voelbaar in het lichaam. De voetmassage wordt op de massagetafel in de kleine huiskamer gegeven.

Bij dit voetverwen arrangement een heerlijk kopje Yogi thee (goed voor ontspanning) en een presentje.

 

 

Omschrijving: massage voor één persoon

Tijdsduur: 30 minuten

prijs op aanvraag.